Heathside

Since 2006 Hub Architects have worked with Heathside to gain much needed teaching and ancilliary space. The school is located in a densely developed area of Hampstead and occupies two sites one of which is a former Victorian Church Hall.

Following some minor alterations to the Junior School, Hub assisted the school in identifying an adjacent site in which to expand and submitted a successful Planning Application for Change of Use. This new extension has provided light and airy classrooms with direct access to the existing Hall.

In 2009 Hub were again invited to design a “loft” extension over the main school hall which now offers much needed office and meeting space. The scheme adheres to the somewhat cosy, “Hogwarts” atmosphere of the existing school while providing good teaching space with plenty of natural light.